Ελληνικές Βραδιές

Έπειτα από ένα χαλαρωτικό περίπατο στο γραφικό χωριό της Ζιάς απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα και το αισθαντικό ηλιοβασίλεμα σας πηγαίνουμε στο νυχτερινό κέντρο φαντασία!
Απολαμβάνοντας την τοπική κουζίνα και την ατελείωτη ποικιλία του ντόπιου κρασιού θα σας διασκεδάσουμε ακούγοντας ζωντανή Ελληνική μουσική και παρακολουθώντας τοπικά παραδοσιακά συγκροτήματα.

Τουρκία

Επισκεφθείτε την Τουρκία μαζί μας και πάρτε μία γεύση Ανατολής. Με το γραφικό του λιμάνι και το ξακουστό του παζάρι, το Μπόντρουμ είναι μία ιστορική και παράλληλα πολυμορφική πόλη γεμάτη καταστήματα για όλες τις προτιμήσεις.
Κατά τη διαμονή σας στο Μπόντρουμ έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε τα παραδοσιακά Τουρκικά λουτρά πρίν δειπνήσετε σε ένα από τα αναρίθμητα εστιατόρια της πόλης.

Νίσυρος

Μετά από μία χαλαρωτική κρουαζιέρα στα Ανατολικά παράλια της Κώ θα προσεγγίσετε το φημισμένο ηφαιστειογενές νησί. Το χωριό Μανδράκι το οποίο βρίσκεται στους πρόποδες του ηφαιστείου μετρά χρόνια παράδοσης και ιστορίας. Κορυφαία στιγμή της ημέρας είναι η περιήγησή σας πρώτα επάνω από το ηφαίστειο και μετά στο κέντρο του ηφαιστείου. Θα νοιώσετε την εμπειρία της αίσθησης και της θερμότητας ενός "κοιμισμένου" αλλά ενεργού ηφαιστείου. Η επίσκεψή σας σ' αυτό το μυστηριώδες νησί είναι μία εμπειρία την οποία δεν πρέπει να χάσετε.
Ρόδος

Το μεγαλύτερο από τα νησιά της Δωδεκανήσου, η Ρόδος εξελίχθηκε σε ένα σημαντικό τοπικό κέντρο εξαιτίας της γεωγραφικής θέσης, του κλίματος αλλά και της φυσικής της ομορφιάς. Αποτέλεσε το κέντρο της εξουσίας η οποία συμβολίζεται με τη μαγευτική Μεσαιωνική πόλη, τα επιβλητικά κάστρα και τα παλάτια των Μεγάλων Κατακτητών. Ένα μείγμα αρχαιότητας, μεσαιωνικού πολιτισμού αλλά και μοντέρνας πόλης σας προσφέρετε σ΄αυτό το εντυπωσιακό και κοσμοπολίτικο νησί.
Πάτμος

Πανέμορφο και ήσυχο νησί στο οποίο ο Απόστολος Ιωάννης έγραψε την Αποκάλυψη. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα μοναστήρια που κοιτούν από ψηλά το Αιγαίο και να θαυμάσετε Βυζαντινές και μετά Βυζαντινές εικόνες του ένατου αιώνα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.
Ξενάγηση στο νησί της Κώ

Τόσο μικρό νησί με τόσες πολλές όμως κωμοπόλεις και χωριά για να ανακαλύψετε και τόσα ιστορικά αξιοθέατα να δείτε. Ένα ταξίδι από την αρχαία Ελλάδα στους μοντέρνους καιρούς της Κώ. Μία ιδανική ευκαιρία για ένα εξειδικευμένο ξεναγό να σας εξιστορήσει τα πάντα για την ιστορία και τον πολιτισμό του πανέμορφου και ενδιαφέροντος νησιού μας. Το καλύτερο μέρος της ημέρας είναι η επίσκεψη στο Ασκληπιείο του αρχαιότερου νοσοκομείο του κόσμου το οποίο ιδρύθηκε από τον Ιπποκράτη , πατέρα της Ιατρικής Επιστήμης καθώς επίσης και στον πλάτανο κάτω από τον οποίο ο Ιπποκράτης δίδασκε τους μαθητές του.
Κάλυμνος

Διάσημο ως το νησί των σφουγγαράδων αποτελεί ένα από τα διαμάντια των Δωδεκανήσων. Επιβλητικό και εντυπωσιακό, γεμάτο μύθους και παραδόσεις αντανακλά τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου. Επισκεφθείτε το μουσείο του σφουγγαριού και πάρτε μία ιδέα για την παρασκευή των σφουγγαριών και για τη σκληρή δουλειά που απαιτείται πριν αυτά χρησιμοποιηθούν ανά τον κόσμο.